Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


QuickPack

Vores webshopkasser er den perfekte løsning til dig, som driver en webshop, og har brug for en emballageløsning, som er mere end bare en standard papkasse. Her på siden finder du både vores Webbox kasser og vores QuickPack kasser. Vores QuickPack papkasser er vores nyeste skud på stammen, og er en forbedret udgave af de eksisterende webshopkasser. Vi udvikler emballage, der både er kreativt og innovativt, og som gør en forskel for dit brand. 

Henter produkter ...

Optimering af forsendelser for webshops

Vores emballage til webshops er papkasser udover det sædvanlige. På siden her finder du fornyende og tidsbesparende løsninger, som især er velegnet til e-commerce markedet. Vi kalder derfor vores Webbox og QuickPack for vores premium papkasser eller rettere sagt vores førsteklasses kasser. E-handelskasserne er designet med det formål at optimere forsendelserne fra dit lager. Det er alt-i-én papkasser som optimerer dine arbejdsgange – det skyldes, at forsendelseskasserne samles uden brug af tape grundet automatisk bund og de selvklæbende lukninger. Der er endvidere inkorporeret en afrivningsstrimmel i netop disse papkasser. Åbningsfunktionen gør det nemt for dine kunder, at åbne papkassen. Det skyldes, at dine kunder er fri for at finde diverse remedier frem for, at kunne åbne kassen. Desuden er webshopkasserne designet til forsendelse af to omgange. Det effektiviserer både processen for dig og dine kunder, og ved at kassen kan genbruges, så skåner vi også miljøet. Endvidere er begge webshopkasser udstyret med et ekstra lag i bunden. Det øger både papkassens kvalitet, og gør dem samtidig tyverisikre. Du kan derfor roligt og trygt sende dine varer afsted. Kassernes mange fordele gør altså både papkasserne lette at åbne, bruge og bortskaffe. 

Hurtig og nem pakkeproces

En effektiv pakkeproces sikrer dig at nå hurtigt i mål med de mange daglige ordrer, så ekspeditionstiden overfor dine kunder holdes på et minimum. Du får derfor meget mere tid til det, som der rent faktisk betyder noget, nemlig at kunne servicere dine kunder. Vi ved, at pakkearbejdet kan være en stor mundfuld, hvorfor effektiv og tidsbesparende emballage er et must.

Vores webbox kasser er produceret i tre forskellige størrelser én lille, stor og XL-model, mens vores QuickPack kasser er produceret i hele fem forskellige størrelser. Vi er derfor sikre på, at du finder en webshopkasse, der matcher lige netop dine produkter og behov. Vi ved, at både den ønskede størrelse og mængde på papkasserne kan variere. Derfor er det hos Smurfit Kappa Systemkassen muligt både at købe større og mindre partier af emballage – du skal blot som minimum købe et bundt af 15 eller 20 stk. papkasser.

Skab den gode kundeoplevelse

Den fysiske interaktion med kunderne er minimal, når man driver en webshop, hvorfor det er uhørt vigtigt at gøre sig bemærket på andre parametre. Der er heldigvis mange måder, hvorpå man kan skabe den gode kundeoplevelse. Det handler helt overordnet set om, at gøre den samlede online shopping oplevelse nemt og bekvemt for dine kunder. Emballage er en del af din brandidentitet, og er et vigtigt element i den gode kundeoplevelse. Emballagen skaber en direkte forbindelse til dine kunder, og er det første som de får i hænderne. Vores webshopkasser er innovativ emballage, som giver dig rig mulighed for at skabe en unik oplevelse blandt dine kunder, og skille dig ud blandt dine konkurrenter.

Vores forsendelseskasser er udstyret med smarte funktioner, der skaber den gode oplevelse. De indeholder både afrivningsstrimmel (tear strip), som gør det nemt for dine kunder at åbne pakken. Mens returfunktionen gør det nemt og hurtigt at returnere pakken. Du har derfor, gennem emballagen, mulighed for at skabe den helt perfekte unboxing experience for dine kunder.

Vælg emballage med omtanke for miljøet

Vi er Smurfit Kappa Danmarks webshop, og derfor bliver alt vores papemballage også produceret lokalt på vores egne fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere bliver alt vores papemballage produceret med omtanke for miljøet. Alt vores papemballage er nemlig fremstillet af FSC®-certificeret papir – du vil derfor kunne finde et FSC-mærke på alle webshopkasserne. FSC-mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

QuickPack x Michael Markussen

Vi mener selv, at vores QuickPack er noget nær den hurtigste papkasse på markedet. Vi har derfor, i forbindelse med lanceringen af vores nye QuickPack papkasser, allieret os med racerkøren Michael Markussen. Michael har i nedenstående video fået til opgave at vise papkassens mange smarte funktioner, samt vise hvor hurtigt vores QuickPack egentlig kan samles. Du vil lynhurtigt få øjnene op for, at det altså er en papkasse med tempo. Du er derfor hurtigt videre til den næste gode beslutning.