Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


QuickPack

Disse e-handelskasser er perfekte til dig, som driver en webshop, og har brug for én emballageløsning, som er mere end bare én papkasse. Disse kasser er vores nyeste skud på stammen. Vi har her forsøgt at tænke kreativt, og det er endt med en alt-i-én papkasse – den er nemlig både udstyret med automatisk bund, selvklæbende lukninger både til når kassen skal bruges til forsendelse af dine produkter, men også hvis kunden ønsker at sende sine varer retur. E-handelskassen gør det derfor muligt, at kunne bruges til forsendelse af to omgange. Endvidere er den udstyret med et ekstra lag i bunden, som gør den tyverisikker – så du roligt og trykt kan sende dine varer afsted.

Henter produkter ...

Optimering af forsendelser for webshops

Ved at vælge webshop kasser optimerer du dine arbejdsgange – det skyldes som sagt at e-handelskasserne samles uden brug af tape, grundet de selvklæbende lukninger. Der er endvidere inkorporeret en afrivningsstrimmel i disse papkasser, så dine kunder er fri for at finde hobbykniven eller lignende frem for, at kunne åbne kassen. Kassens mange funktioner gør det altså ikke bare nemt for dig men også for dine kunder.

Vores e-shops kasser er produceret i tre forskellige størrelser én lille, stor og XL model – vi håber derfor, at du finder, én QuickPack der passer til netop dit behov. Udover at størrelsen på kasserne til din webshop kan variere, ved vi også, at den ønskede mængde kan variere. Derfor er det hos os både muligt at købe større og mindre partier – du skal blot som minimum købe et bundt af 15 eller 20 stk.

Vælg emballage med omtanke for miljøet

Vi er Smurfit Kappa Danmarks webshop, og derfor bliver alt vores papemballage også produceret på vores egne fabrikker i Danmark. Dette sikrer dig høj kvalitet og forsyningssikkerhed. Endvidere bliver alt vores papemballage produceret med omtanke for miljøet. Alt vores papemballage er nemlig fremstillet af FSC®-certificeret papir – du vil derfor kunne finde et FSC mærke på alle papkasserne. FSC mærket betyder, at pappet er miljøgodkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug.