Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Deres reference
Telefon
Int. konteringsnr.

Din indkøbskurv

FragtDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
  • 0
  • Hurtig levering
  • Bæredygtige papkasser
  • Hurtig kundeservice
  • Papkasser fra egne fabrikker


Gavekurve

Ejer du en virksomhed og har du brug for flotte gavebakker til at kunne glæde dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Smurfit Kappa Systemkassen har vi et stort sortiment af gavekurve i pap. Vi dækker alle mulige forskellige behov ved at tilbyde gavebakker i forskellige størrelser og designs – du kan finde alt lige fra kvadratiske gavekurve til gavebakker med håndtag.
Henter produkter ...

Vælg den rigtige gavekurv

Gavebakkerne er oplagte som firmagaver eller til at sælge gavekurve i din butik. De åbne gavekurve kan med fordel bruges til øl, vin, chokolade, kaffe og andre delikatesser – kun fantasien sætter grænser! En åben gavekurv giver indholdet mulighed for at vise sig fra sin bedste side og vækker med garanti glæde hos modtageren.

For at fuldende din købmandskurv i pap så den ser flot og indbydende ud, kan du med fordel komme træuld i bunden af kurven og afslutte med at pakke den færdigpakkede købmandskurv ind i cellofan.

Gavebakkerne er produceret i kraftigt bølgepap, hvilket giver den rette stabilitet, og sikrer dig at gavekurven kan bære vægten af indholdet. Ydermere er alle vores gavekurve i pap lette at samle og kræver ingen former for tape.

Miljøvenlige materialer

At vælge en gavekurv i pap fremfor gavekurve lavet af plastik, træ eller zink er et miljøvenligt alternativ. Vi har fokus på kvalitet og bæredygtighed, og netop derfor er alt vores papemballage produceret på vore egne fabrikker. Vores emballage er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Pappet er derfor miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug.